Der er 250 meter ned til havnen...

 

Havn

 

 

 

 

Soverum med to køjer

 

Køjesenge 2

 

Tv med satellit og over 100 kanaler

 

Hylder og tv

 

Der er installeret ny ovn i 2015

 

Ny ovn i køkken

 

Opholds stue og køkken

 

Mater bedrum med egen terrasse

 

 

Master bed

 

 

 

Se flere fotos under Galleri

 

 

 

 

 

 

Generel instruktion

Lufthavnen:

Når du har fået din kuffert, og gået ud (gennem tolden) møder du en masse ventende mennesker.

Taxi pick up: Forudbestil taxi via hjemmesiden www.hoppa.com (obs. priserne er i eng pund). Der er som regel også ledige taxi-er uden for.

Har du lejet bil er biludlejningskontorerne til højre når du har forladt kuffertområdet. (200 meter)

Ved Ankomst til Puerto Mogan / Playa de Mogan:

 

I egen bil:

Når du kommer til Puerto Mogan ad den nye motorvej: Kør lige ud i rundkørslen ved benzinstationen og kør langsomt. Tag vejen til venstre (efter tre bump) Følg denne vej rundt til højre forbi busstationen, forbi SPAR købmanden, rundt i en kurve til venstre helt nede ved byen, hvor gågaden begynder og så lige ud langs ny butiksbygning (med parken til venstre). Henne for enden: Følg vejen skråt op til venstre.

Her er gaden Calle la Puntilla. Efter 150 meter er der en parkeringsplads på din venstre hånd og Hotel Casa Lila på din højre side. Her til venstre er nr. 17 oven for trappen. Lejlighedens private parkeringsplads er lige ved siden af opgangen markeret med nr. 2. Nøglen er i lejligheden med rødt skilt.

Fra rutebilholdepladsen: Gå mod Spar-købmanden. Drej til venstre og gå hen for enden af denne gade. Gå op af trappen, og der er lejligheden lige foran dig. Lige vis a vis Casa Lilla Apartment.

Der er også mulighed for at tage med rutebus næsten lige til døren fra lufthavnen.

 

Nøgler: (Standard)

2 styk nøgler udleveres / sendes fra udlejer i god tid før afrejse. Når du kommer hjem returnerer du dem efter nærmere aftale.

 

Ved indgang til lejlighed:

Brug nøglen og drej to omgange til højre. Lige bag ved døren er hovedafbryderen – åben plastiklåget og tænd for den højre store vippekontakt.

Kontroller, at køleskabet sætter i gang. Ellers skal stikket i.

Luk døre og skodder op til terrassen. Do i master bed room etc. (Der kan lugte lidt indelukket, idet vi har alle vinduer lukket for at undgå det fine sandstøv.)

 

Så er det lige før du skal til at slappe af på terrassen:

Der er fire hvide stole beregnet til terrassen brug evt. også de to brune stole. Do det runde bord og det lille drinks/kaffebord. Der er en liggestol – hynder er oven på skabet.

Obs. Hoveddøren klapper når du går ud, så husk nøglen! Eller lad den sidde i udvendig. Så låser du ikke dig selv ude! Mens I er der, er det måske en god ide at efterlade en ”hemmelig” nøgle på terrassen under kosten?

Hvis der ikke er vand i lejligheden skal du åbne for hovedhanen i skabet på trappen udvendigt – ned mod næste lejlighed. Lejligheden har 2A og den røde hane skal stå lodret. Husk at lukke igen når I forlader lejligheden.

 

Under opholdet

Husk (venligst) at tømme affaldsposen hver dag. Spar-købmandens poser passer til pedal affaldsspanden ved siden af køkkenbordet. Men det er mere bekvemt at købe separate affaldsposer.

Affaldscontainer er ved Spar-købmanden. Tøm affald hver dag. Sprøjt evt. for myrer og andet utøj. Tøm kakerlak-fælden under bordet ved varmepladerne. Sæt evt. en ny kakkerlak-fælde. (De kommer når du er rejst og der er mørkt i lejligheden!)

Der er håndklæder samt viskestykker til jeres disposition.  Der er normalt lagt to frem på hver seng. Der er ekstra og linned i skabet.

 

Rengøring

Der er normalt ikke rengøring i løbet af dit ophold. Du må selv sørge for den daglige rengøring. Lejer skal betale slut rengøring efter aftale med Cathy fra Home Care Services. Normalt pris 55 euro, der efterlades i lejligheden ved bortrejse. Denne pris er en normal pris. Har du brugt og efterladt vask efter mere end 4 personer skal der betales ekstra. Så kommer der en regning via udlejer.

Der er et udmærket tørrestativ på den bagerste terrasse.

Sørg derfor for kontinuerlig vask, idet vaskemaskinen ikke kan tage ret store portioner. (Obs max 6 kg)

 

Vand:

Der er vand direkte fra den offentlige forsyning.

Vi kan ikke anbefale at drikke vand af hanen. Det smager heller ikke godt.

 

Uldtæpperne i skabet kan frit bruges, men før afrejse bedes du ryste dem og pakke dem i deres plastikposer og placere dem i skabet igen.